Това е така, защото включва както D2, така и D3 измервания.

Също така, уверете се, че получавате смес от естествени токофероли и токотриеноли.

Някои хора са загрижени, че приемането на естествени токофероли и токотриеноли заедно може да се конкурира помежду си. Например, проучвания на животни показват, че алфа-токоферол изтъква токотриенолите при един тип рецептор в тялото.

Въпреки това, не е ясно дали това е смислено, тъй като тялото може да е в състояние да транспортира витамин Е без този рецептор изобщо. Храните съдържат смесица от токофероли и токотриеноли, така че идеята да ги вземете заедно не е проблем; Природата обикновено не го обърква.

Изследователски недостатъци на витамин Е

Изследователският свят често обича да лекува хранителни вещества като фармацевтични продукти: дават много един вид. Това по своята същност е погрешно. Хранителните вещества работят в симбиотична, сложна връзка.

Често виждаме объркване и смесени съобщения за храни, хранителни вещества и добавки в медиите.

Докато дизайнът на фармацевтични изпитвания с лекарства има своите Собствени присъщи проблеми за хората, до голяма степен защото ние сме уникални индивиди, прилагането на същия този дизайн върху хранителните вещества може да бъде катастрофално.

Няма по -добри примери за това от витаминът на хранителните вещества e.

Изследванията манипулират този клас хранителни вещества в нещо далеч от природата и дават масивни дози, често от синтетичен витамин Е или DL-алфа-токоферол, на пациенти.

Това не работи за подхранване на телата ни.

Резюме

Синтетичните витамини трябва да се избягват. Това включва DL-алфа-токоферол или DL-алфа-токоферол ацетат. Най-добрите естествени добавки с витамин Е ще бъдат получени от храни. Говоли избират витамин Е със смес от естествени токофероли и токотриенол. Възвръщайки високите дози от витамин Е. Хранителните вещества винаги работят по-добре, когато имате баланс на всички хранителни вещества в тялото си. Витамин Е винаги работи по-добре, когато имате адекватен витамин С, D, K и диета, богата на антиоксиданти

Винаги проверявайте с вашия доставчик на здравни грижи, преди да добавите нов добавки към вашия режим. Някои метаболитни състояния или храносмилателни операции могат да го направят, така че да се нуждаете от високи дози витамин e.

Информацията на този уебсайт не е оценена от храната & amp; Администрация по лекарства или друг медицински орган и се споделя само за образователни цели. Консултирайте се с вашия лекар или доставчик на здравни грижи, преди да направите промени в режима на добавката си или начина на живот.

Цената на теста на витамин D е важно да се вземат предвид, тъй като в идеалния случай трябва да проверявате редовно нивата си на витамин D. Клиниката и домашните тестове за цените на витамин D варират много от доставчика до доставчика и онлайн компаниите.

Някои тестове на витамин D струват само 10 долара в лекарски кабинет, докато други са над 80 долара. Защо цените са толкова различни?

Съдържание

Защо разходите се различават за тестове за витамин D? Защо да тествам за витамин D? Мога ли да се доверя на комплекти за тест за дома? Кой тест Мерки нива на витамин D? Как да получите качествен витамин D тест Kitvitamin D Сравнения на разходите за тестове/ServicesImaware D от Grassroots HealthEverLywellQuest и Labcorpmy Lab Boxwho се нуждае от тестване за витамин D? Време за обработка на кръвен тест за витамин D за тест Какво означават моите резултати? Как да интерпретирате вашия витамин D лабораторен тест как да получите витамин D? Можете ли да получите витамин D от тен -легло? Колко витамин D се нуждаят от хората? Какво е IU? Витамин D Тест RISKSSOMSUMARY

Защо разходите се различават за витамин D тестове?

Ще намерите някои леки разлики в качеството на теста между лабораториите и комплектите, Но ето голяма изненада: голяма част от разликите в разходите са предоставени услуги.

Знаете ли, че много комплекти за домашни тестове на витамин D са толкова точни и понякога по -точни от тези в кабинета на вашия лекар?

Това е наистина важно в момента, защото достъпът на много хора до своя лекар е ограничен и въпреки това тестването на витамин D е единственият сигурен начин да знаете нивата на витамин D.

Защо да тествате за витамин D?

По -важно е от всякога да знаете за вашия статус на витамин D, според нововъзникващите изследвания [R].

Ниските нива на витамин D ви излагат на риск от всякакви здравословни проблеми, включително имунна дисфункция като автоимунно заболяване, респираторни заболявания, диабет, затлъстяване и болка.

Според лабораторията на клиниката Mayo, тестването с витамин D установява необходимостта от добавяне на витамин D и може да предотврати подценяване или прекомерно лечение на дефицит на витамин D.

Мога ли да се доверя на домашни тестови комплекти ?

Има много комплекти за домашни тестове за витамин D на пазара днес и много от тях са толкова точни, колкото лабораторните привличания в лекарския кабинет.

Това е така, защото комплектите за домашни тестове често са валидирани и претърпяват строги инспекции, като Imaware. Домашните тестове могат дори да имат толкова добър или по -добър тип тестове от някои клиники.

Ще ви науча какво да търсите в тестовите комплекти в тази публикация и на вашия лекар. Маркер за витамин D, който искате да измервате, се нарича 25 хидроксивитамин D.

да не се бърка с теста за дихидроксивитамин D, който не е 1,25 дихидроксивитамин D, който не е кръвен маркер за витамин D: Това е хормонът, наречен калцитриол.

Съвет: Диетиците и експертите по хранене до голяма степен са съгласни, че хранителните вещества са много тествани в лекарските кабинети.

Как да получите качествен тестов комплект за витамин D

Когато получите тест за витамин D, независимо дали в лекарския кабинет или онлайн, ето няколко неща, които трябва да търсите и дори Помолете вашия лабораторен техник да предостави.

Резултатите от клиничната химия варират в зависимост от вида на теста.

Например, стойността на витамин D LC/MS обикновено ще бъде по -висока от имуноанализния тест. Това е така, защото включва както D2, така и D3 измервания.

За тест за качество, потърсете:

тестване на витамин D, използвайки течна хроматография-тандемна масспектрометрия (LC/MS). LC/MS е златният стандарт за точност при тестване на витамин D съгласно изследвания [R]. По -добре е от имуноанализните форми на тестване на витамин D. CLIA одобри лаборатории (изменения на клиничните лабораторни подобрения), които спазват федералните регулаторни стандарти. Тотални 25 нива на хидроксивитамин D2 и D3.

Като търсите тези 3 качества в тест, вие сте сигурни, че вашият тест ще бъде точен и високо качество.

Сравнения/услуги на витамин D Сравнения/Услуги

Ето сравнение на разходите на най -често срещаните тестови комплекти там.

Цената на тестовите комплекти витамин D3 и лабораторните тегления варират много. Имайте предвид, че голяма част от разликите в разходите са предоставени услуги, скорост на теста и съображения за доставка.

Някои клиники също се занимават с флеботомистични такси.

imaware

imaware е тестов комплект за витамин D, който можете да поръчате онлайн. Предимствата на този комплект са:

Лесен за тестване-тест, поръчан от лекар, който можете да завършите у дома в рамките на минути на точни резултати-валидирани и изпълнени в сертифициран CLIA LaboratoryLC/MS Testingeasy За разбиране на доклада-Рецензионни резултати от лекар-Рецензирани резултати от лекар-Рецензирани резултати от лекаря-рецензирани резултати Това, че можете да разберете измерваните Biomarkers-25-Цената на теста на хидроксивитамин Dvitamin D е най-достъпната на пазара за 3-5 дни обикновено

бонус: можете да използвате вашата сметка за здравето или вашата гъвкава сметка за разходи, за да платите за всеки тест от Imaware , включително скрининг на цьолиаки, тест за щитовидната жлеза, тестове за тестостерон и сърдечно -съдови тестове като липопротеин (А).

Тестова цена $ 59

Достъпно онлайн. Поръчайте тук

Включена: 1 Комплект за кръв за пръст за пръст, за да се екранира за витамин D

D действие от здравето на местните плодове

Grassroots Health предлага витамин D кръвен петнав тест Това е много точно.

GrassrootShealth осигурява тест за витамин D като част от тяхната персонализирана платформа за здраве на хранителните вещества. Тестът за кръвно място на витамин D е много точен и системата, която ще можете да използвате, ще ви покаже как вашата/друга информация за хранителни вещества се отнася до вашето здраве и как вашите действия/тестови информация работят за вас

Ползата от записването в този проект за други е, че вие помагате да усъвършенствате изследването на витамин D в действие чрез надлъжно проучване на витамин D и здраве за вас и за други.

Този проект също се използва и подкрепени от над 25 изследователски съоръжения и университети по целия свят. Произхождайки от Съединените щати, тази компания е основана от най -важните експерти в изследване на витамин D, за да помогне за повишаване на осведомеността за последиците от дефицита на витамин D.

Grassrootshealth също има някои стипендии за безплатни тестове за витамин D за специални проекти . Резултатите отнемат около 3 дни до 5 дни.

записването в проекта за действие D*за $ 65 Включва тест на витамин D3. Орден тук

Включен: 1 комплект за кръв за пръст за екраниране, за да екрани За витамин D

Everlywell

Everlywell витамин D Тестов комплект предлага рецензирани лекарски резултати, можете да използвате вашата сметка за здравето или гъвкава сметка за разходи за сертифицирана лаборатория за закупуване. е $ 79,00 Безплатна доставка и ускорена доставка.

Недостатъци: Не е наличен в Ню Йорк, Ню Джърси, RI States.

Поръчка на Amazon

Quest и LabCorp

Тестовете на Quest и Labcorp могат да бъдат поръчани чрез кръвни тестове в много медицински клиники в цялата страна и разходите обикновено ще бъдат между 69 и 79 долара за тест.

Ценообразуването на диагностиката на търсенето е доста конкурентоспособно в повечето лекарски кабинети.

Знаете ли, че много клиники варират цената много за един и същи тест? Това е така, защото маркирането и надземните разходи усилват разходите много понякога, както и различни услуги.

Например, общ лабораторен тест ще струва $ 85 и повече в клиника. Тогава вашите застрахователни компании може дори да не плащат за това.

Тестът за витамин D с Quest Diagnostics ще осигури 3 измервания. Общите нива на витамин D 25-хидрокси, D2 и D3. Ако изберете LabCorp, той ще включва само общото ниво на витамин D 25-хидрокси.

Резултатите от тестовете могат да отнемат 2-3 работни дни.

Лична бележка: Моят Naturopath провери нивата ми чрез Spectra Labs само за 10 долара. Това ще ви покаже колко клиники отбелязват разходите!

моята лабораторна кутия

моята лабораторна кутия предлага витамин D тестови комплекти, а също така комплекти за различни лабораторни тестове, като STD Тестови комплекти за тестване и плодовитост.

Перки:

Безплатна доставка и използва LC/MS TestingClia labthe най -бърз тест на витамин D там според уебсайта. Както е точно като кръв привлича в местната лаборатория

Цената на теста на витамин D е много по -висока от другите цени на тестовия витамин D.

Кой се нуждае от тестване за витамин D?

Има някои състояния, които ви правят по -вероятно да се нуждаете от допълнителни добавки с витамин D, а мониторингът на витамин D с кръвни тестове или тестове за пръсти за витамин D ще ви помогне да насочите нуждата ви.

Едно от ключовите констатации, които GrassRootShealth публикува през 2011 г., е, че за всеки прием на витамин D връзката между този прием и произтичащото от серумното ниво варира с фактор 6.

Така че Например, човек, приемащ 4000 IU/ден, може да завърши с 20 ng/ml или 120 ng/ml, много зависимо от индивидите. Не се препоръчва „фиксиран“ прием.

Част от страданието на различни заболявания може да бъде причинено от липса на витамин D.

Те могат да включват, но не са ограничени до :

Autoimmune diseaseBone loss or osteoporosisObesityHeart diseaseKidney diseaseCancerCystic fibrosisDepression symptomsPoor absorption of food, such as with gastric bypass surgeryHormonal conditions like thyroid diseaseHave more skin pigmentationOlder adults научете фактите тук сега, young adults, and everyone in between can be low in vitamin D

Lifestyle Факторите могат също да увеличат вашите изисквания за витамин D, включително:

ниско излагане на слънце или избягване на слънчевите работни диети в закрито и преработената диета за изземяване в северния климат не ядат витамин D, богати на витамин D храни като дива уловена сьомга или сардинесин не приемат витамин D, които D Добавка

Витамин D помага за регулиране на хормоните, е ключов в имунния отговор и дори помага на тялото да направи инсулин.

Ниските нива на витамин D могат да причинят възпаление, болка, мускулна слабост и тъжно настроение при много хора. Ако нямате достатъчно витамин D, раните ви може да са бавни за заздравяване, може да се почувствате уморени, с ниско съдържание на енергия и общо неразположение.

Можете да видите защо е наистина важно да проверите нивата на витамин D и да се проверяват, за да знаете дали поддържате добро ниво.

Време за обработка на кръвен тест на витамин D

Ако получавате кръвта си в локална лаборатория, те могат да имат резултати в рамките на 24 часа, но могат да изпратят вашата кръвна проба.

В този случай може да са няколко дни, преди да получите резултатите си.

Същото важи и за комплектите за тестови тестове на витамин D: Времето, което отнема, зависи от това колко проби тества компанията и колко дълго отнема вашата доставка.

Подготовка за тест

Не е нужно да правите нищо, за да се приготвите за вашия лабораторен тест за витамин D.

Не се изисква гладуване.

Препоръчвам първо да измиете ръцете си и инструкциите да ви водят чрез чиста техника.

Какво означават моите резултати?

Нормалният диапазон от 25 хидроксивитамин D и идеалният диапазон от 25 хидроксивитамин D са различни.

Как да интерпретирате вашия тест за витамин D лаборатория

Докато не искате да получавате твърде много витамин D в тялото си, рискът от твърде малко витамин D е много по -голям и много по -често, отколкото се смяташе досега.

Според ендокринното общество искате да имате своите 25 нива на хидроксивитамин D по-големи от 30 ng/ml, докато настоящите изследвания, според Grassroots Health, показват, че нивата на кръвта са идеални между 40-60 ng/ml .

Токсичността на витамин D е рядка. Това обикновено се случва, когато нивата на кръв на витамин D3 надвишават 150 ng/ml. Това е рядко и нивото, на което може да се случи, е 250 mg/ml или повече.

Към този момент GrassrootShealth няма данни, които показват неклинична употреба на витамин D, трябва да получи толкова високо, освен ако човекът няма някакъв съществуващ проблем.

Как да получи витамин D?

Разбрахте, че нивата на кръвта на витамин D са ниски. Сега какво? Вероятно се чудите дали допълването на витамин D2 срещу D3 има значение. Има значение.

Витамин D3 се получава предимно от слънцето, но ако имате ниски нива, може да се нуждаете от добавка на холекалциферол, известен още като витамин D3.

холекалциферол aka витамин D3 е предпочитаната форма пред витамин D2, което е по -малко ефективно. ; Той е около 20-35% по-абсорбиран.

Можете също така да опитате лампа с витамин D, която дава на същия UVB, който получавате от слънчева светлина. Можете да намерите светлина с витамин D като лампа с витамин D Asperti.

Имайте предвид, че щастливите светлини обикновено не ви дават витамин D, освен ако не са конкретно UVB.

Можете ли да можете Вземете витамин D от тен -легло?

Ако лампата за тен има UVB.

Това е така, защото повечето легла за тен използват UVA радиация вместо UVB.

Можете да проверите съоръженията си за тен, за да видите какъв вид лампи използват.

Колко витамин D се нуждаят от хората?

Всички сме уникални, както и нашите нужди от витамин D.

Общо правило е, че приемът на витамин D от 4000 IU/ден е „горното ниво“ от Института по медицина, но 10 000 IU/ден се считат за „без наблюдавано ниво на неблагоприятен ефект“.

Приемът на витамин D трябва да се определя от това, което е необходимо, за да се стигне до идеално ниво на серум. На уебсайта за здраве на Grassroots има калкулатор, който да ви помогне да определите това.

Contents